blog/news

49 dagar senare

En del har hänt kan man säga sen senast, & tyvärr har tiden inte räckt till under en period, och jag tog beslutet att sluta på Daisy Grace. Jag är min egen igen och väldigt lägligt. Vi har nämligen äntligen köpt hus, och håller på och är igång med att sälja vår härliga sekelskift studio på sankt eriksplan. Fördelarna med att vara egen företagare, är att man kan fördela tiden som man själv önskar (oftast). 

Även, hur härligt med höst? Med hösten kommer mer lager på lager och egentid, dvs bästa ursäkten att stanna hemma från sociala event och jobba istället. Jobbar man med något man lägger gärna sin själ i, så gör det inget att vara hemma ca 80% av 100. Givetvis har det hänt att man inte känt av balansen, den där gränsen mellan vad är jobb och fritid, att man glömt bort att stanna till, känna av vad kroppen faktiskt behöver. dvs återhämtning, ladda om den där hårdisken vi har i våra hjärnor. 

Nu är det lite lugnare tempo och jag har tid till att jobba på material som skall upp på siten så småningom. Bland annat ett av bröllopen som jag fotograferade i somras finns nu uppe att kika på. Och på tal om bröllop, bokningen för 2018 är nu öppen! Boka i tid ;) Längtar redan!

x

 

💌: contactyolanta@gmail.com