blog/news

Höst &coming out

Jag jobbar på en hel del bilder kan jag lova er, samtidigt som fix inför visning &säljning av lägenheten sker. Blir lite stressig i själen när smått & gott annat kommer upp och man får bromsa till med sitt, men jag stressar nog inte upp mig lika mycket som i somras. Ibland kan jag även känna att jag är way för lugn för mitt bästa? Hursomhelst, tills jag fått ordning på mitt bildarkiv, tänkte jag bjuda på en härlig moodboard på hur jag tänkte layer me up i höst. Mycket vitt, salmon pink, rött, teddy/faux fur, hoodies och mom jeans, gärna i ljus indigo. Har försökt att förtränga mitt urge för salmon pink nu ett tag pga för 'flickigt'? Men nu får jag ju ge mig med mina fördomar & come out of the closet ;) 

Acne jackan hänger tyvärr inte i min garderob ännu och ligger högst upp på önskelistan givetvis (efter Profoto Studioblixt A1 Air). I och med vi flyttar snart, kanske är det bra läge då att rensa ut och sälja sånt som är "bra att ha kvar" men det bara hamnar längre och längre ner i garderoben/under sängen/källaren. Så mycket man köpt sig lycklig på, men för kortvarigt. 

x

ps. för mer inspo finns jag på > pinterest <