blog/news

Höst &coming out

Jag jobbar på en hel del bilder kan jag lova er, samtidigt som fix inför visning &säljning av lägenheten sker. Blir lite stressig i själen när smått & gott annat kommer upp och man får bromsa till med sitt, men jag stressar nog inte upp mig lika mycket som i somras. Ibland kan jag även känna att jag är way för lugn för mitt bästa? Hursomhelst, tills jag fått ordning på mitt bildarkiv, tänkte jag bjuda på en härlig moodboard på hur jag tänkte layer me up i höst. Mycket vitt, salmon pink, rött, teddy/faux fur, hoodies och mom jeans, gärna i ljus indigo. Har försökt att förtränga mitt urge för salmon pink nu ett tag pga för 'flickigt'? Men nu får jag ju ge mig med mina fördomar & come out of the closet ;) 

Acne jackan hänger tyvärr inte i min garderob ännu och ligger högst upp på önskelistan givetvis (efter Profoto Studioblixt A1 Air). I och med vi flyttar snart, kanske är det bra läge då att rensa ut och sälja sånt som är "bra att ha kvar" men det bara hamnar längre och längre ner i garderoben/under sängen/källaren. Så mycket man köpt sig lycklig på, men för kortvarigt. 

x

ps. för mer inspo finns jag på > pinterest <

49 dagar senare

En del har hänt kan man säga sen senast, & tyvärr har tiden inte räckt till under en period, och jag tog beslutet att sluta på Daisy Grace. Jag är min egen igen och väldigt lägligt. Vi har nämligen äntligen köpt hus, och håller på och är igång med att sälja vår härliga sekelskift studio på sankt eriksplan. Fördelarna med att vara egen företagare, är att man kan fördela tiden som man själv önskar (oftast). 

Även, hur härligt med höst? Med hösten kommer mer lager på lager och egentid, dvs bästa ursäkten att stanna hemma från sociala event och jobba istället. Jobbar man med något man lägger gärna sin själ i, så gör det inget att vara hemma ca 80% av 100. Givetvis har det hänt att man inte känt av balansen, den där gränsen mellan vad är jobb och fritid, att man glömt bort att stanna till, känna av vad kroppen faktiskt behöver. dvs återhämtning, ladda om den där hårdisken vi har i våra hjärnor. 

Nu är det lite lugnare tempo och jag har tid till att jobba på material som skall upp på siten så småningom. Bland annat ett av bröllopen som jag fotograferade i somras finns nu uppe att kika på. Och på tal om bröllop, bokningen för 2018 är nu öppen! Boka i tid ;) Längtar redan!

x

 

💌: contactyolanta@gmail.com

Viking Beds HQ

I slutet på juni tog jag tåget mot Landsbro, där Viking Beds håller till, för en dags fotografering och film. Resultat finns bland annat här &filmen lovar jag att releasa inom några veckor. Förövrigt har jag en intensiv och berikande vecka framför mig. Två photoshoots, en mindre och en större i studio, jobb på sidan av som måste levereras, KBT efter sommaruppehåll &PTpass. The key att behålla fokuset den här veckan: planering & meditation. Once a day minst.  x

Competencer

Nedan får ni se några bilder på Janna och Tove som driver competencer, en plattform som gör det möjligt för oss  att hitta och träffa specialister, när det passar oss var vi än är. Fantastiskt! Jag anser ju att alla bör gå hos en specialist. Jag for an ex går hos en KBT. Varannan vecka, en timme och önskar att man fick ha henne mer i sitt liv utanför det rummet. Det är ju såååååå skön, befriande och givande att få verktyg och validering av ett proffs! x